Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


randiztam egy sztárral:

 

Vajon mi történik akkor, amikor egy teljesen hétköznapi fiatal lány, Jessica és Hollywood legnagyobb tini popsztárja, Christopher találkozik?...hát Los Angelesben kötnek ki, s egy nem mindennapi közös kalandban vesznek részt, melynek végén egymásba szeretnek.

Elég szorossá vált-e a kapcsolatuk ahhoz, hogy miután Jessica hazatér megszokott életviteléhez, Christopher kitartson mellette? A népszerű tiniszínészeket felsorakoztató, zenében és kalandban bővelkedő filmet Los Angeles pazar környezetében forgatták, így a nézők többek között a világhírű Hollywood Boulevard és Sunset Boulevard-ra képzelhetik magukat. Szerencsére már nem kell sokat várni itthon sem az izgalmas végkifejletre, hiszen a Disney csatornán május 1-én 12.30-tól fény derül a mesébe illő pár történetének kérdéseire.

A Walt Disney Records legújabb sikervárományos tinifilmjének nem csak története és szereplői, hanem zenéje is telitalálat a tizenéves korosztály számára! A zenét David Lawrence, a High School Musical 1 és 2 szerzője írta a dalokat pedig a film főszereplői éneklik: Christopher Wilde (Sterling Knight) & Stubby (Brandon Mychal Smith) , Mitchell Musso, Anna Margaret és Jasmine Sagginario pedig vendégszereplői a lemeznek. A 12 dalt tartalmazó ütős pop albumot modern elektro hangzás.(Shades, Party Up, Something About The Sunshine) rock (Hero, Welcome To Hollywood) és akusztikus (What You Mean To Me, Hero unplugged), hangzás gazdagítja, így a különböző ízlésű fiatalok is megtalálják rajta a kedvükre való zenét.
Tracklist:
Starstruck /Christopher Wilde/
Shades /Christopher Wilde/
Hero /Strubby/
Something About The Sunshine /Christopher Wilde/
What You Mean To Me /Christopher Wilde/
Party Up /Strubby/
Got To Believe /Christopher Wilde/
New Boyfriend /Anna Margaret/
Welcome To Hollywood /Mitchel Musso/
Make A Movie /Jasmine Sagginarioo

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.